TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Nämä sopimusehdot koskevat Ne Keksin verkkosivuja sekä etämyyntiä.
Sopimusehdot on päivitetty 29.04.2024 ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

Yrityksen yhteystiedot
Y-tunnus: 330134–1
Sähköposti: ne.keksit@gmail.com
Puhelin: 040-7217713
Postiosoite: Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki


Tilaaminen
Asiakas valitsee tilattavat tuotteet verkkosivuilta. Asiakas lähettää tilauksen sähköpostilla tai verkkosivuilla olevan tilauslomakkeen kautta. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä sopimusehdot sekä tuotteiden hinnat.

Tilaus tulee tehdä viimeistään 2 h ennen haluttua ajankohtaa. Yli 50 kpl tilaukset 48h ennen haluttua ajankohtaa.

Ne Keksit lähettää tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostitse, jossa ilmenee tilausajankohta, hinnat sekä kappalemäärä.

Asiakas sitoutuu antamaan itseään koskevat tiedot oikeina sekä asiakas vastaa tietojen oikeellisuudesta. Asiakas hyväksyy, että Ne Keksit voi lähettää asiakkaalle sähköpostia tai ottaa yhteyttä antamaan puhelinnumeroon tilaukseen liittyvissä asioissa/kysymyksissä.

Toimitus
Toimitus on ilmaista Helsingin kantakaupungin alueella. Alueet ilmoitettu verkkosivuilla. Toimitusmaksu muihin alueille Helsingin, Vantaan ja Espoon alueelle on 5€/kuljetus. Kaupungit jonne toimitamme on Helsinki, Espoo, Vantaa. Muut kaupungit vain erikseen sovittavissa Postin lähetyksellä lisämaksua vatsaan.


Tilauksen peruuttaminen ja virhevastuu
Asiakas voi peruuttaa tilauksen sähköpostitse viimeistään 1,5 tuntia ennen tilauksen toimitusta.
Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Verkkokaupasta myydyt tuotteet ovat tuoreita elintarvikkeita ja virheettömillä tuotteilla ei ole peruutus-, palautus- tai vaihto-oikeutta (ks. kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §).

Hinnat
Tuotteet veloitetaan toimitushetkellä verkkosivuilla olevan hinnaston mukaisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kuljetusmaksu on Helsingin kantakaupungin sisällä ilmainen. 5€ kuljetusmaksu lisätään tuotteiden hintaan, jos toimitus on verkkosivuilla ilmoitettujen alueiden ulkopuolella.

Maksutavat/maksaminen

Pankkikortti: Kaikki luotto- tai maksukortit, joissa näkyy Visa, V PAY, Mastercard, Maestro, American Express, Discover, Diners Club tai Union Pay -logo, sekä NFC-lähitiedonsiirtoteknologialla Googlen ja Apple Payn kautta suoritetut maksut.

MobilePay

Lasku: Yritysasiakkaille maksaminen onnistuu laskulla ilman lisämaksua. Sitä varten tarvitsemme yrityksen laskutusosoitteen sekä y-tunnuksen.

Käytämme korttimaksuissa SumUp-maksupäätettä

SumUp Limited
Block 8, Harcourt Centre, Charlotte Way
Dublin 2, Irlanti D02 K580
Sähköposti: support@sumup.fi
Y-tunnus: IE9813461A

SumUp tietosuojakäytäntö luettavissa: https://www.sumup.com/fi-fi/yksityisyys/?_ga=2.249768006.1523514350.1684496374-1441647007.1674727012


Allergiat
Kaikki tuotteemme saattavat sisältää jäämiä pähkinöistä sekä eläinperäisistä tuotteista, sillä kaikki tuotteet valmistetaan samoissa tiloissa. Olemme ilmoittaneet keksien allergeenit verkkosivuillamme ”keksit” kohdassa jokaisen keksin kohdalla erikseen. Asiakas on itse velvollinen tarkistamaan allergeenit tuoteselosteista verkkosivuiltamme.
Tuotteiden tuoteselosteet ovat nähtävissä osoitteessa: https://nekeksit.fi/#menu

Verkkopalvelun tai näiden ehtojen muuttaminen
Verkkokauppa voi muuttaa verkkopalvelua ja näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset tehdessään uuden tilauksen.


Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu
Näitä sopimusehtoja koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia

Muuta:
Emme ole vastuussa henkilökohtaisista, rahallisista tai fyysistä vahingoista.