Gluteeniton Allergeenit: gluteeniton vehnätärkkelys, gluteeniton kaurajauho, maito, voi, kananmuna, soijalesitiini (suklaassa). Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä. Lisätietoja ainesosista saat tiedustelemalla sähköpostilla!
–
Gluten-free Allergens: gluten-free wheat starch, gluten-free oat flour, milk, butter, egg, soy lecithin (in chocolate). May contain traces of nuts. For more information about the ingredients, please inquire via email!