Gluteeniton, vegaaninen Allergeenit: gluteeniton vehnätärkkelys, gluteeniton kaurajauho, hasselpähkinä, soijamaito, soijalesitiini, kikherneen suolaliemi. Saattaa sisältää jäämiä eläinperäisistä tuotteista sekä muista pähkinöistä. Lisätietoja ainesosista saat tiedustelemalla sähköpostilla!
–
Gluten-free, vegan Allergens: gluten-free wheat starch, gluten-free oat flour, hazelnut, soy milk, soy lecithin, chickpea brine. May contain traces of animal-derived products and other nuts. For more information about the ingredients, please inquire via email!