Gluteeniton, vegaaninen Allergeenit: Gluteeniton vehnätärkkelys, gluteeniton kaurajauho, soijalesitiini (suklaassa), soijamaito (toffeessa), kikherneen suolaliemi. Saattaa sisältää jäämiä eläinperäisistä tuotteista sekä pähkinöistä. Lisätietoja ainesosista saat tiedustelemalla sähköpostilla!
–
Gluten-free, vegan Allergens: Gluten-free wheat starch, gluten-free oat flour, soy lecithin (in chocolate), soy milk (in toffee), chickpea brine. May contain traces of animal-derived products and nuts. For more information about the ingredients, please inquire via email!