Gluteeniton, vegaaninen Allergeenit: gluteeniton vehnätärkkelys, gluteeniton kaurajauho, pekaanipähkinä, kikherneen suolaliemi, (0,2%) manteliöljy (suklaassa). Saattaa sisältää jäämiä eläinperäisistä tuotteista sekä muista pähkinöistä. Lisätietoja ainesosista saat tiedustelemalla sähköpostilla!
–
Gluten-free, vegan Allergens: gluten-free wheat starch, gluten-free oat flour, pecan, chickpea brine, (0,2%) almond oil (in chocolate). May contain traces of animal-derived products and other nuts. For more information about the ingredients, please inquire via email!