Gluteeniton, vegaaninen Allergeenit: gluteeniton vehnätärkkelys, gluteeniton kaurajauho, soijamaito (toffeessa), soijalesitiini (suklaassa), kikherneen suolaliemi. Saattaa sisältää jäämiä eläinperäisistä tuotteista sekä pähkinöistä. Lisätietoja ainesosista saat tiedustelemalla sähköpostilla!
–
Gluten-free, vegan Allergens: gluten-free wheat starch, gluten-free oat flour, soy milk (in toffee), soy lecithin (in chocolate), chickpea brine. May contain traces of animal-derived products and nuts. For more information about the ingredients, please inquire via email!